söndag, april 01, 2007

Veckoresumé

Tiden går fort när man har roligt :-) Det gick bra att jobba efter en veckas sängliggande men det är fortfarande lite snurrigt i huvudet ibland. Men det kanske det alltid är i och för sig....

Om veckan var fulltecknad på jobbet efter en veckas frånvaro så har helgen fortsatt i samma spår. På fredag kväll gick vi igenom stationerna till Vegby Challenge Cup. Oj vad härligt det var att strosa runt och träna hund med kompisar i solsken och vårvärme. Äntligen!! Ken var med på sin första "vuxenträning" och han och Foxie fick testa nybörjarstationerna. Han heter numera inte Ken utan Teflon eftersom inget fastnar. Strosar runt i sin ostkupa och undersöker världen i allmänhet och diverse djurspår i synnerhet. Med andra ord en 1-årig hane i sin mest påfrestande fas :-)

Under lördagen hamnade jag i föreningssnaran igen genom att på årsmötet bli vald till sekreterare i SSRK Smålandsavdelningen. Det blir nog mycket jobb men det ska också bli jätteroligt.

Och idag så har Twiggy och jag startat på WT i Värnamo. Kanonväder och trevliga stationer. Vi slutade på tredje plats och det var nog bättre än jag hade förväntat mig. Kul! Så nu ligger hela familjen Ljungquist utslagna i soffor och sängar och sover. Jobbig helg :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis från kompisarna i bruket! När kommer du och åker nercabbat???