söndag, april 08, 2007

Senaste veckan

Veckan har varit kort men intensiv. Fullt upp på jobbet som vanligt men nu även påverkat av diverse SSRK-måsten som anmälningar till funktionärsträffar och fullmäktige. Inskick av ny styrelse mm mm. Dessutom utskick av PM till Vegby Challenge Cup som i sanningens namn blev något mindre lyckat. Pinsamt värre....jag brukar vara noga med papper men seniliteten har gjort sig påmind och naturligtvis har jag GLÖMT några stackare. Förlååååt :-(

Torsdag till lördag var jag och Birgitta hos Anneli på kennel Flatterhaft och hade internat. Jättetrevligt! Annelis frukostbuffé gick inte av för hackor! Fint väder var det också om än något kallt. Långkalsonger var skönt.

Idag har vi jobbat hårt från morgonen. Birgitta och jag snitslade stationerna för Vegby CC innan vi gick 8 kilometersrundan. Sen har det varit diplommakeri, katalogskrivning, förberedelser för morgondagens hamburgare, tältuppsättning, pokalputsning, ...... och nu snöar det! Förhoppningsvis blir vädret hyfsat imorgon för det kan väl inte bli annat än en UNDERBAR DAG!

Inga kommentarer: