tisdag, april 17, 2007

Mycket nu

Vegby Challenge Cup blev hur kul som helst! Åtta lag kämpade hårt om den åtråvärda (!?) bucklan. Twiggy och jag fick rycka in på morgonen som elitekipage sedan två deltagare hade fått vända hemåt på grund av snöoväder. Vårt lag som bestod av Per med Divas och Olle med Brage kom tvåa eftersom Twiggy efter ett tag på linjen i finalen inte kunde vara tyst och började jazza omkring lite. Annars var hon jätteduktig! Mattes lilla svarta racerråtta:-)

Under helgen som varit har jag varit på SSRKs Funktionärsträff i Stockholm. I år hade de även en träff för sekreterare som var jättebra och lärorik. Så vi blev gnuggade i konsten att skriva protokoll, dagordningar, mm mm av Kjell Svensson, HS sekreterare. Det var också kul att träffa en massa bekanta och maten gick inte av för hackor. MEd andtra ord så var det väldigt bra och det var väl tur med tanke på det otroooligt vackra vädret ute :-)

Twiggy är på gång att börja löpa vilken dag som helst så det blir inga starter i vår. Vi hade kommit med till Eksjö nästa helg och helgen efter är det Orrefors. Trist men så är det att ha tik. Inget att lipa över och det är väl mest tävlingsmänniskan i mig som måste få starta ibland:-)

Inga kommentarer: