fredag, april 10, 2009

Hos Anna-Lena!

Twiggy och jag är hemma igen efter två dagar hos Anna-Lena. Två härliga dagar med mycket träning, supergod thai-mat och underbart väder. Vi var båda dagarna i Gökalid där det fanns alla möjligheter till klurig och bra träning. Igår blev det dubbelmarkeringsträning och linjetag över vallar, diken, stenmurar mm.


Idag var det Anna-Lena, Ralf, Håkan, Malin och jag som körde B-prov med skott och vilt med alla hundarna. Först ut var Håkan och Posh (Skipper-Josh-unge) som fick en nybörjarruta. Posh är 10 månader och fick allt att se hur enkelt ut som helst!! Lugn och fin vid Håkans sida och sen fullt spätta när han skickades. Härliga upptag och inlevereringar där även vattenapporterna hade fullständigt underbara avlämningar på en så ung hund! Inget öga var torrt efter det, allra minst hos husse:-)

Sen var det Dipper och Essie som fick en öppenruta. Också full fart och nu hade jag äntligen fått med mig kameran.




Sen var det Twiggy och Leias tur och alla hundarna gick riktigt bra!


Grodor fanns det väldigt gott om. Man fick se upp var man satte fötterna ibland.


Håkan kastar markering till Malin och Simpson. Och Twiggy har järnkoll om än i en väldigt relaxed position för att vara henne:-)


Sen lustbadade Twiggy och Leia innan vi tackade för oss och åkte hem efter två härliga, soliga dagar! Tack Anna-Lena, vi kommer igen!

Imorgon är det shopping till Vegby Challenge Cup som står på agendan!

1 kommentar:

Anna-Lena sa...

Tack själv Katarina! Ni är såå välkomna tillbaka, ofta!!
Kram A-L