onsdag, oktober 11, 2006

Lite allmänt bloggande

Det har varit fullständig kaos på jobbet ett tag. Det byggs som aldrig förr och mängden människor som ska utföra det är för få överallt och i alla led. Att det dessutom börjar bli höst och mörkna ute gör att hundträningen ligger lågt. Långa promenader för att rensa hjärnan har varit den huvudsakliga aktiviteten för hundarna och mig de senaste veckorna.

Twiggy och Ken mår hur bra som helst och leker hejdlöst efter morgonpromenaden klockan halv sju på morgonen. Säkert till min grannes stora förtjusning:-) Ken är lika stor som Twiggy nu och på morgonen får Twiggy numera bära sitt blinkhalsband så att jag ska se skillnad på dem i mörkret. Det vill säga vem jag ska banna just för tillfället:-)

Snöret är kvar på mammas pensionat i Jönköping. 14 november ska hon få komma till en ortoped på Strömsholms djursjukhus för att se vad det är för fel på henne. Kortosonet verkar hjälpa för hon är hur pigg som helst nu och dessutom ständigt vrålhungrig till mammas stora förtvivlan. En hungrig flat är hur enerverande som helst!

Inga kommentarer: