tisdag, april 29, 2008

+21 grader och strålande sol!

Skickade iväg ett jobb innan lunch och tar mig tid för lite bloggande:-) Har varit och bytt till sommardäck på bilen på lunchen. Hittat en mycket trevlig däcksverkstad som för 260 kr snabbt och smidigt byter alla däck. Som hittat!

I helgen var jag och Helena på Gotland och hade kurs. Började fredag kväll med en natt hos Inger på Stafva Gård som gör otroligt goda ostar. På lördag morgon åkte vi upp till Fårö där internatet skulle vara. För mig som bara varit en snabbvisit i Visby, för att titta på ett tak som man var rädd för att det skulle rasa in, så var det jättekul att få se lite mer av Gotland. Marken var täckt med blåsippor och det var just nu fullt med fåglar överallt. Vackert väder hade vi också!

Igår kväll var jag hos Birgitta och vi tränade alla hundarna. Vi slängde ut 43 (tror Birgitta) dummies runt dammen och hundarna hämtade in 42. Så la vi ut de 42 och hundarna fick in 41. Ordentlig konditionsträning och Kenta hämtade in 16 stycken totalt. Han kämpade och kämpade:-)

I helgen anordnar vi jaktprov i Växjö. Birgitta och Åke Liedgren ska döma vilket skulle innebära 32 nybörjare och 24 öppen. Vi förlängde anmälningstiden och fick ihop 18 nybörjare!!! Det där med "alla" bortlottningar verkar inte vara något problem. Ser att andra prov har samma dilemma. Men kontentan blir ju att det inte blir några särskilda prov eftersom vi inte kan fylla de ordinarie proven så att de går runt ekonomiskt.

Inga kommentarer: