torsdag, mars 20, 2008

Köket har kommit!

Tisdag eftermiddag kom köket! Två buttra danskar levererade de hårda paketen. När jag tittar igenom allt så ser jag att ugnen är SVART! Letar snabbt fram ritning och orderbekräftelse och konstaterar att jag hade beställt rostfri ugn. Naturligtvis måste det vara något som är fel:-( Pratar med snickaren och de ska komma onsdag morgon 7.15.

7.15 onsdag morgon stormar en armé med snickare, elektriker mm in i min lägenhet. Vecklar snabbt upp sina tumstockar och har på ett kick satt ut hela köket. Ringer till HTH för att meddela att ugnen är fel. Samtal tillbaka och en ny ugn är på väg, förhoppningsvis kommer den innan helgen! Samtal från snickaren som meddelar att sockeln inte kommer att täcka över det gamla golvet. Nähä, då får jag väl lägga in nytt golv.

På eftermiddagen är jag i Kalmar och tittar på en tegelvägg:-) Stenarna går sönder och trillar ner på backen. Det visar sig vara en mentalbeskrivning människa (MM) där man ska ta trapporna på byggställningen upp på sjunde våningen, dvs cirka 20 meter upp i luften. Tur att man inte lider av höjdskräck.

Kommer hem halv sju på kvällen och går in i mitt nya kök!! Oj, vad bra det blir!! Det enda som är kvar att sätta in är spisen, ugnen, fläkten och diskmaskinen. Kort kommer när jag har laddat batteriet. Ner med necessären och iväg till Jönköping för att hämta hundarna.

ÄNTLIGEN PÅSK!!

Idag stationsgenomgång för Vegby Challenge Cup!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Katarina,

vi ses i Vegby Cup

Kram Nina

Anonym sa...

Hej Kenta!
Det var superkul att träffa dig. Hoppas vi ses snart igen.