måndag, augusti 20, 2007

Hundträning och skytte

Jag tog ledigt från jobbet i fredags. Semestern har ju inte varit någon höjdare precis med telefonsamtal i stort sett varje dag och flera resor in till jobbet. Så nu åkte jag och hundarna till Torpsbruk och tränade med Birgitta. Twiggy och Will fick gå på linje och vi kastade markeringar, markeringar, markeringar. Båda gick riktigt bra! Ken fick sen göra likadant tillsammans med Skipper. Han jobbade riktigt bra! Tänk vad glad man kan bli av lite lyckad träning! Man kan ju undra vad man har för liv egentligen:-)

Lördag morgon var det bra väder så vi cyklade runt Växjösjön och stannade på vägen hem på torget och köpte färsk fisk, ostkaka och lite blommor. Sen var det dags för ny träning och det gick lika bra idag! Alla hundarna skötte sig kanon och mungiporna på oss reste sig ett snäpp till.

Söndag var jag på skjutbanan där Jägareförbundets kvinnliga nätverk JAQT hade ordnat en dag med skytte på olika stationer. Jättetrevligt att träffa en massa nya bekantskaper där de flesta dessutom var hundintresserade! Till våren ska de ha Barbro Börjesson en helg så nu har jag gått med i Jägareförbundet igen efter några års uppehåll.

Sen var vi och tränade igen. Denna gång fick Ken (men framförallt matte) en uppsträckning i fotgående. Tack för det Birgitta!! Twiggy och Will fick sen vandra runt fälten och träna markeringar. Riktigt, riktigt duktiga var de! Tre dagars bra hundträning. Härligt!

Inga kommentarer: