måndag, mars 05, 2007

Åh vilken helg, jag minns knappt nåt :-)

På fredag kväll när jag kom ut till Torpsbruk fixade jag lite mat efter all hundrastning och sen kom Anders och Åsa förbi. Körde förresten på en ormvråk på vägen ut. Att vindrutan höll!!

Lördag morgon pratade jag med Janne som visade hur jag skulle skruva upp temperaturen för att få varmvatten. Medan det puttrade på så gick Åsa och jag ut en långpromenad med alla hundarna. Lava började vika undan svansen så det var koppel på. Man känner sig rätt nöjd när man har varit ute med hundarna i 1,5 timmar så det blev duschen och sen iväg till Svenssons och Norrgavel i Lammhult.

När jag kom hem tog jag ut Ken och Foxie i tur och ordning och tränade lite. Ken fick göra några linjetag och Foxie fick träna avlämningar. Rastning av alla andra hundar och sen skulle jag sätta mig i lugn och ro i soffan och titta på Friidrotts-EM. Trodde jag. Janne! Det går inte att sätta på TV:n. Den knäpper konstigt. England kunde inte hjälpa mig med detta så det fick bli radio och Mahjong istället :-) När det blev mörkt ute skulle jag tända lamporna. Fes-ljus. Ugnen och spisen likaså. Det måste ha gått en propp. Nej det hade det inte. Behöver jag säga att det blev en tidig kväll:-)

Söndag morgon ut på långpromenad. Ken och Foxie försvann. Efter flera försök att få till mat på spisen gav jag upp och ringde Camilla för att höra om hon kunde ta Foxie och Pete så tog jag Lava och Elda med mig in till Växjö. Camilla fick lotsa mig ordentligt för jag klarade inte av att hålla en enda vägbeskrivning i huvudet med 7 hundar i bilen, full packning samt tom mage.

Åh så skönt att komma hem... Lava och Elda tyckte också det var toppen att få sova i soffa:-)

Inga kommentarer: