måndag, augusti 14, 2006

Ganska trött idag...

...efter en helg på Flatmästerskapen som gick i Ålatorp utanför Lenhovda. Det var 318 hundar anmälda och grundomgången genomfördes som Working test. Jag dömde en station på unghundsrutan med drygt 80 hundar på lördagen. Med två förträffliga funktionärer avlöpte dagen riktigt smidigt trots regn som ibland övergick i ÖSregn. Kul att träffa en massa bekanta!! Grattis Marie Hansson till segern i unghund!

Mamma fick rycka in med kort varsel som hundvakt. Tack för det! Och nu måste Twiggy och jag börja ladda inför helgens jaktprovsstart. Vi måste träna vilt!!! Tur att man alltid är ute i god tid med sådana saker. Problemet är väl att jag för första gången under min tid med retriever inte har frysen full med döda kråkor och måsar efter flytten...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Katarina,

Vi tackar för måsarna, kråkorna och allt annat vilt vi fick av dig när du flyttade. De har använts en hel del på sista tiden eftersom matte vågat sig på att anmäla i ökl. Vi har fått en 3:a :-) och så har vi, ähum, även nollat. Känns bra att ha fått göra bort släpsåret i alla fall.

Lycka till på kommande starter!

/Ann-Sofi & Zingre