fredag, april 28, 2006

Tidigar mornar!

Ja det blir tidiga mornar när man har valp. Grannen under mig har börjat knorra lite över att det är så lyhört, hmm. Förstår inte att hon inte gillar när hundarna släpper sina märgben i golvet klockan 5 på morgonen:-) Märgbenen åkte iallafall i soporna. Bäst att försöka bevara grannsämjan så gott det går. Grannen ska dock själv köpa hund så vi får väl se vilka som lever om mest sen... eftersom hon ska inhandla en hund modell mindre så lär det väl medfölja "skall".

Ken skuttar på i sitt mycket okomplicerade och glada tillstånd. Han är väldigt enkel att ha att göra med (än så länge) utom när vi ska klippa klor. Det går också bra men det protesteras och för att vara Ken kan man nog säga att det är hysteriska protester:-) Med andra ord lite gny och lite sprattel men man får väl finna sig. Kloklippningsfobi har han i generna:-)

I helgen ska vi på kurs i Trollebo!! Det ska bli suuuperkul och särskilt nu när senaste träningarna har gått riktigt bra. STORT TACK till mina "timida sufflörer" Janne (Katarina, du blåser som en fjunt!!) och Birgitta!!

Inga kommentarer: