lördag, mars 19, 2011

Länge sen sist!

Det var ett tag sen det hände något här...= händer lite i livet? Nä, det händer nog en del, men det har varit stiltje på hundfronten på grund av snön.

Kate och jag var på Mock Trial-träning i Nymölla som Mirjam och Birgitta höll i. Det var första träningen efter UK-resan så det skulle bli kul att se var vi stod någonstans efter lite ledighet från träning. Kate skötte sig bra och låg kvar på samma nivå. Kul! Nu är det bara att fortsätta nöta tecken. Har anmält henne till Mock Trial i Södra den 2 april. Både hon och jag behöver ut i "hetluften" och lära oss.

George har parats för tre veckor sedan med Fionn men än syns det inga tecken på valpar. Lite för tidigt för det. Så vi tränar på och var med på Team Meadowlarks första träff nere i Skåne. Det blev massor med tankar och tips att tänka på inför A-proven. Janne och Birgitta har ju en otrolig erfarenhet av retrieverjakt och prov som man bara inte får missa om man får chansen! Även här är det tecken som ska nötas!

Twiggy svinar runt, tigger, sover i sängen och är allmänt odräglig:-) Men världens bästa! Hon ids inte anstränga sig så mycket för en dummy så hon får väl ta det lugnt till hösten och kanske några jakter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Katarina

Du har möjligen inte att par bilder på George som du kan dela med dig av? Och JA jag kommer att stjäla dem i så fall ;)!

Hälsninar/Britt