torsdag, september 03, 2009

Vardagsliv

Känns som det inte händer speciellt mycket men ändå känns det också som jag åker omkring med andan i halsen och försöker hinna med allt:-)

George har den stora turen att vissa dagar i veckan få vara hos Camilla på dagis. TACK Camilla för att hon får vara hos dig!! Igår kväll sov hon hela kvällen i soffan med huvudet hängande utanför. Man blir trött på dagis. Hon blir fem månader om några dagar och vi "tränar" att komma fort på visselpipa och namnet, har även börjat med sitt på visselpipa och handtecken när hon är pigg och uppmärksam på mig. Lite koppel blir det också emellanåt eftersom hon nu börjar bli för stor att kånka runt på och vi måste ju passera en gata ibland. Hon trippar jättefint vid sidan tillsammans med Kate och Twiggy.

Kate har tränat varje kväll på linjetag och markeringar. I måndags fick hon göra dubbelmarkering för första gången och det var svårt. I tisdags var det plättlätt. Det är helt otroligt vad de suger åt sig kunskap i den här åldern.
Igår kväll på långpromenaden stötte hon nog ihop med pinntjuren som, enligt utsago från kommunens skyddsjägare som jag brukar träffa, ska uppehålla sig i området. Kate kom ut från ledningsgatans sly i 360 knyck med ragg ut på svanstippen. Det hon stötte på var åtminstone lite större än råttorna som hon behändigt brukar ta av daga:-)

På lördag har jag och Åsa anmält oss till jaktskytteklubbens hagelskyttedag med instruktör. KUL!

Inga kommentarer: