lördag, januari 31, 2009

Förra helgen var Twiggy och jag på kurs utanför Tidaholm, närmare bestämt i Gimmene där vi bodde i det här fina huset med fantastiska marker runt omkring för träning.

Birgitta var instruktör och drillade oss hårt under två dagar. Kurs när det är som bäst! Och Twiggy skötte sig över förväntan med tanke på ett minimum av träning under ett par månader. Men det kändes som en riktig kick-off inför året. Att vi sen hade otroligt trevligt med jättegod mat gjorde ju inte saken ett dugg sämre. Det var väl bara vädret som kunde ha varit något bättre, åtminstone på lördagen då både förare och hundar frös ordentligt :-) Tack till Er som fixade allt!!
Idag har Birgitta och jag tränat enkelmarkeringar i skog med mycket röjt ris på marken. Med två hundar som gillar att springa FOOOORT så har åtminstone jag hjärtat i halsgropen ibland när de formligen flyger fram över riset. Nyttig träning även för handling eftersom det är svårt att bedöma avstånd, se markeringarna, styra hundarna i skogen....
Sen ett litet tips till alla Timell-wannabies. Tilläggsisolera inte vinden på ett gammalt hus om ni inte har lust att byta taket efter några år :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Min sambo är en riktig Timell-Wannabee och huset är från 1948 så tack för tipset :))/Lollo