torsdag, maj 10, 2007

Födelsedag!

Tack för alla gratulationer! Jag har just bjudit mina arbetskamrater på tårta och ikväll blir det som sagt fasan-supé i Torpsbruk. Mmmm. Bra med kompisar! Ska bara jobba några timmar till.

Kan berätta för alla som vill veta att syrenerna blommar utanför min lägenhet. Hur härligt som helst. Igår kväll gjorde Ken sina första vattenmarkeringar och for fram som en hjulångare i vattnet. Faktiskt inget plaskande men det såg ut som han sprang:-) Jättekämpigt. För övrigt är det han som styr familjen Ljungquist med järnhand just nu. Upprumpning är anbefalld från högre ort.

I helgen är det Fullmäktige och nästa helg är det Elmia. På Elmia ska vi ha uppvisningar och stå i montern. Ska bli kul! Konstigt nog verkar inte så många tycka att sånt är roligt med tanke på det dåliga gensvaret från rasklubbar och folk som kan tänkas vilja hjälpa till. Om fler hjälptes åt så skulle inte några få behöva stå alla dagar. Gratis inträde till Nordens största jakt- och fiskemässa samt lunch är väl inte fy skam för en dags arbete.

1 kommentar:

Susanne sa...

Heeeej Ken!

Hoppas att det är bra med dig, din matte och tanterna. Min matte berättade att vi snart ses.

Trulle