söndag, februari 18, 2007

Sköna söndag..

..började med en mindre lyckad långpromenad eftersom skogen var full med rävjägare och vägarna fulla med söndagsflanörer. Trist tyckte alla juniorer som fick finna sig i att gå i koppel för att inte skrämma slaget på någon tant eller räv.

LYCKAT blev istället söndagsträningen. Susanne och Truls kom upp från Malmö och vi åkte ut med Tjalle, Ken och Truls. De fick börja med att gå lite fot, sitta och titta på en dummy som kastades fram och tillbaka. Sen gick vi på linje med vändningar, inkallning mm. Som avslutning fick de komma ut ur bilen en och en och göra en markering. Markeringen gjordes en gång till men då fick de gå iväg en sväng innan de fick komma tillbaka och göra ett linjetag.

Alla tre skötte sig utmärkt. Ken var så duktig att matte nästan fick en tår i ögat. Avlämningarna som vi tränat inne satt även i den här situationen och Ken satte sig framför matte med dummyn. Skipper-Raven-sonen Tjalle är en riktig pärla! Han blev så lycklig när han fick sin markering att vi nästan trodde han skulle springa benen av sig. Snabbt till nedslagsplatsen och sen full fart tillbaka till Birgitta.

Och det är härligt med tre unga grabbar som åker bil tillsammans, leker ihop och umgås utan några som helst problem!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du... vilka pärlor!
Kram Birgitta

Susanne sa...

Ja, helt UNDERBARA pärlor!

Jag precis skrivit ut Altiquin's träningsprogram som jag ska sätta på kylen.

Kram Susanne